Met zijn teken- en schilderopleidingen en studies in ruimtelijke vormgeving als basis ontwikkelde Tom een herkenbare stijl en mix van schildertechnieken. Zijn voornamelijk, abstracte en figuratieve creaties bevatten vooral expressie, organische vormen, textuur en bovenal kleur. Kleuren geven hem bij uitstek de mogelijkheid om emoties, sfeer en stemmingen over te brengen in zijn werken. 

Tom zegt daarvan dat hij zoekt naar harmonisatie tussen compositie, kleur en expressie in zijn werken maar soms bewust ook de spanning opzoekt tussen deze elementen. Die zoektocht geeft hem een overvloed aan inspiratie tot het creëren van nieuwe werken.

Naast zijn vrije creaties werkt Tom regelmatig in opdracht van particulieren en maken zijn werken steeds vaker onderdeel uit van kantoor en projectinrichtingen. 

De schilderijen zijn regelmatig te bezichtigen en/of te koop in galeries en exposities. Maar ook op afspraak in zijn huisatelier.

Cadeautje voor Sinterklaas, Kerst of gewoon omdat het leuk is !! 

In de maanden november en december zijn een aantal schilderijen binnen het thema Bloemen met meer dan 30 % korting en op alle niet afgeprijsde schilderijen 10 % KORTING

Titel van schilderij op foto "School "2" week 49 in 2019 winnaar "Kunstwerk van de week"

Tom is bereikbaar op tel.  06 81250250 of tomavandessel@ziggo.nl

lid van de "Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars"